Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Póréhagymás-mustáros csirke

15 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

1.

A csirkemellet 4 szeletre vágom, kissé megklopfolom, majd a mustármagporral, sóval és borssal elkevert kukoricalisztbe forgatom.

2.

A kukoricaolajt felhevítem és a beforgatott csirkemellet aranybarnára sütöm benne.

3.

Ha a hús átsült, hozzá adom az aprított póréhagymát, a tejszínt, a vizet, a magos mustárt, óvatosan elkeverem és takarék lángon addig főzöm, míg a szaft eléri a kellő sűrűséget.

4.

Ízlés szerint sült burgonyával, rizzsel, gm tésztával, forrón tálalom. Jó étvágyat!

Megjegyzés

Gyorsan kész, fantasztikusan finom gluténmentes csirke recept, ami hamar a család kedvencévé válik. - GastroHobbi

Ezek is érdekelhetnek

Friss