Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Póréhagymás-gombás lasagne II.

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 35 perc
  • Hozzávalók (2-3 adag):
  • 15 dkg póréhagyma
  • szegfűszeg
  • egész bors
  • 3 evőkanál olaj
  • 30 dkg gomba
  • 1 tasak KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinéria
  • 9 db (14×10) lasagne lap
  • 10-15 dkg reszelt sajt

Elkészítés

Elkészítés: A póréhagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, enyhén sózzuk, borsozzuk. Amikor elforrta a levét, felöntjük 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinériával. Felforraljuk, és néhány perc alatt besűrítjük. A tésztával váltakozva egy kivajazott sütőedénybe rétegezzük úgy, hogy alul és felül gombás ragu legyen. A reszelt sajttal megszórjuk, és forró sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss