Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pop-up! Érzelmekkel teli zenei kaland Szekeres Adriennel a Müpában

default user icon
MME
Ősszel ismét egy rangos helyszínen, a Müpa színpadán énekel Szekeres Adrien. Az érzelmekkel teli esten ezúttal a legismertebb slágereké lesz a főszerep. Ráadásul Adrien egy meglepetéssel is készül, a hazai zenei élet egyik sokoldalú alakjával, Mező Misivel lép színpadra.

Felejthetetlen élményre számíthatnak azok, akik részt vesznek Szekeres Adrien Pop-up névre keresztelt koncertjén! Az énekesnő ezúttal ismét egy különleges zenei kalandra hívja a közönséget. Október 24-én immár harmadik alkalommal tér vissza a Müpa színpadára legismertebb popdalaival.

"Mindig nagy várakozás előzi meg azokat a koncerteket, amikor ilyen rangos helyszíneken énekelhetek. A Müpa színpadán keverednek a különféle zenei stílusok, és nagy öröm számomra, hogy a popzene világában ismét velem tehet egy különleges utazást a közönség. Ezúttal a legismertebb slágereimet hallhatják majd"– tudtuk meg Szekeres Adrientől.

Popzenekara kíséretében nagyon gazdag repertoárral áll majd színpadra az énekesnő a Müpában. Ráadásul Adrien egy meglepetéssel is készül! A hazai popzenei élet egyik népszerű előadóját, Mező Misit hívta meg vendégül.

"Ezúttal egy olyan vendéget szerettem volna hívni, aki kifejezetten a popzene világából érkezik. Misivel régóta ismerjük egymást, hiszen egy időszakban indult a zenei karrierünk. Nagyon szeretem a Magna Cum Laude zenei világát, Misi pedig egy igazán sokoldalú zenész. Hogy mit adunk elő együtt, az egyelőre maradjon titok, de annyit elárulhatok, hogy nem csak egy közös dallal készülünk" – tette hozzá az énekesnő.

Mező Misi azonnal igent mondott a felkérésre, örömmel áll egy színpadon Adriennel, akihez még a pályája elején énekórára járt a Magna Cum Laude frontembere.

"Ami nekem nagyon szimpatikus Adrienben, hogy soha nem váltotta aprópénzre a tehetségét. Mindig arra törekszik, hogy valami minőségi, egyedi dolgot hozzon létre. A minőség jellemzi az életét, nem a mennyiség, és ez nagyon fontos. Rám nem igazán jellemző, hogy mások koncertjén vendégeskedem, a duettezés pedig főleg nem. Életemben eddig egyetlen egyszer énekeltem duettet egy lemezen, mégpedig Bangó Margittal. Szeretem a dal atmoszféráját olyan emberrel megalkotni, aki számomra fontos és inspirál. Ilyen Adrien is, éppen ezért mondtam igent örömmel a felkérésére" – árulta el Mező Misi.

Emlékezetes pillanatokból és páratlan zenei élményekből nem lesz hiány a Müpa színpadán! Ne maradjon le Ön sem a Pop-up koncertről! Vásárolja meg jegyét a mupa.hu weboldalon!

FŐZZ SZEKERES ADRIENNEL: ÍME A FŐISPÁN, AVAGY A DIÓHABOS LINZERRÚD, AMI NÉKÜL NINCS KARÁCSONy! >>> 
KÉT ISTENI FOGÁS - EGY RECEPTBŐL: RESZTELT MÁJ ÉS PÁSTÉTOM SZEKERES ADRIENNEL >>> 
ÖSSZEFŐZÜNK SZEKERES ADRIENNEL: TÚRÓS PALACSINTA - LUXUSKIVITELBEN! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss