Elkészítés: 1. Öntsük le a darát 2,5 dl forrásban lévő vízzel, és hagyjuk 5 percig duzzadni. Ezután keverjük hozzá a tojásokat és a tejet, majd adjuk hozzá a lisztet, a metélőhagymát, és keverjük sima tésztává.
2. Forrósítsuk fel az olajat egy teflonbevonatú serpenyőben, és süssük kis korongokat az aranysárgára a polentatésztából, közben többször megforgatva azokat.
3. Keverjük össze a krémsajtot és a mustárt, kenjünk mindenkorongra 1 kanálnyit, majd helyezzük rájuk a faltnyi darabokra vágott füstölt lazacot. Metélőhagymával díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre