Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Polenta korongok füstölt lazaccal

MME MME
1 5/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Öntsük le a darát 2,5 dl forrásban lévő vízzel, és hagyjuk 5 percig duzzadni. Ezután keverjük hozzá a tojásokat és a tejet, majd adjuk hozzá a lisztet, a metélőhagymát, és keverjük sima tésztává.

2. Forrósítsuk fel az olajat egy teflonbevonatú serpenyőben, és süssük kis korongokat az aranysárgára a polentatésztából, közben többször megforgatva azokat.

3. Keverjük össze a krémsajtot és a mustárt, kenjünk mindenkorongra 1 kanálnyit, majd helyezzük rájuk a faltnyi darabokra vágott füstölt lazacot. Metélőhagymával díszítve tálaljuk.

Megjegyzés

Darab: 20
Elkészítési idő: 30 perc

Szeletenként: kb 214 kJ / 51 kcal, fehérje: 3 g, zsír: 4 g, szénhidrát 2 g

Fotó: Philadelphia
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss