Elkészítés: Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk, a megszitált liszt közepébe egy fészket készítünk, beletesszük a felfutott élesztőt, a margarint, a tojást, a sót és a tejfölt, majd az egészet jól összedolgozzuk. Langyos helyen 15-20 percig pihentetjük. Utána még egyszer átgyúrjuk, és ismét pihentetjük, majd lisztezett nyújtódeszkán kb. 2 cm vastagra kinyújtjuk, csíkokat vágunk belőle, 8-10 cm-es rudakat formálunk. Sütőlapra helyezzük, tetejét megkenjük a pizzakrémmel, és oregánóval, reszelt sajttal megszórjuk. Középmeleg sütőben megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre