Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pizzára sütötték Kim Kardashian átoperált mostohaapjának arcát

default user icon
DV
Furcsa ötlettel állt elő egy brit séf Glasgow-ban. Domenico Crolla Caitlyn Jenner Vanity Fair-fotóját kreálta újra egy pizzán.

Mivel az egész világ Kim Kardashian átoperált mostohaapjáról, Bruce Jennerről beszél, egy Glasgow-i séf kihasználta az alkalmat, és szerzett magának öt perc hírnevet.

A 48 éves Domenico Crolla a nővé operált egykori atléta híres Vanity Fair címlpafotóját vette alapul, és paradicsomszószból, illetve sajtból alkotta újra egy pizzán. A hasonlóság megdöbbentő az eredeti felvétel és a pizza-képmás között, pedig a szakács -  saját bevallása szerint - mindössze három órát pepecselt a mesterművel.

"Egy pillanat alatt felforgatta a világot, nagyon ellentmondásos figura. Caitlyn nagy hatással lesz a művészekre" - nyilatkozta a pizzacsodát megalkotó séf.

Múzsája, Caitlyn Jenner egyébként a múlt héten kavarta fel az állóvizet, amikor először állt nyilvánosság elé nőként, és mutatta meg bájait az egyik legrangosabb magazin hasábjain. Operációja előtt Bruce Jennerként, a Kardashian-lányok mostohaapjaként volt híres.

Ezek is érdekelhetnek