Mossuk meg a halakat, majd sózzuk, borsozzuk meg őket ízlés szerint, és facsarjuk rájuk 1/2 db citrom levét. Tisztítsuk meg és karikázzuk fel a zöldhagymát. A felforrósított olajon süssük a halak mindkét oldalát 6-6 percig, majd vegyük ki őket a serpenyőből, és tartsuk melegen.
A serpenyőben visszamaradt zsiradékon forgassuk át a hagymát, majd öntsük fel a borral, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a felaprított kaprot, valamint a húslevest, majd fűszerezzük sóval, borssal és a borókabogyóval.
Keverjük csomómentesre az étkezési keményítőt a tejszínben, és sűrítsük be vele a mártást. Forraljuk néhány percig, amíg krémes nem lesz. Tálaljuk a halat a szósszal és egészben főtt burgonyával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre