Elkészítés: A piskótalapot melegen megkenjük lekvárral, feltekerjük, felszeleteljük, és kibélelünk vele egy kerek tálat.
A töltelékhez a margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és 5 tojássárgájával kikeverjük. A zselatint a vízzel elkeverjük, és 15 percig állni hagyjuk. A margarinos krémhez hozzáadjuk a túrót, és ha letelt a 15 perc, a zselatinhoz hozzáadjuk a felforrósított tejet. Ha a zselatin elolvadt, a túrós masszához keverjük. A piskóatekercsekkel bélelt tálba öntjük, rárakjuk a kerek tortalapot, és hűtőben kb. 1 órát hűtjük, majd tálra borítjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre