Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Piskótás-pudingos trifle

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingot elkészítem a szokásos módon 5 dl tejjel, majd lehűtöm.

A maradék 2 dl tejbe rumot vagy rumaromát teszek, és a kettétört piskótákat beleáztatom egy kicsit. Egy sor piskótát lerakok egy közepes üvegtál aljára, megöntözöm a pudinggal, megszórom dióval, majd ismét piskóta következik a rétegezésben, addig folytatom, amíg el nem fogynak a hozzávalók.

Tetejét esetleg kakaóporral megszórhatjuk. Előző este jó elkészíteni, hogy összeérjenek az ízek. Majd kanállal tányérra tesszük, meglocsoljuk csoköntettel, és tejszínhabbal kínáljuk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss