Elkészítés: A tojások sárgáját a 20 dkg kristálycukorral habosra keverjük. 8 evőkanál vizet, 20 dkg lisztet és 1 sütőport adunk hozzá.
Egy normál méretű tepsi hátulját megzsírozunk és lisztezünk. A masszát kétfelé vesszük és két lapot sütünk belőle.
A krémhez összekeverünk 2 dl vizet, 2 csomag vaníliapudingport, 1 csomag vaníliás cukrot, 1 evőkanál zselantint, 10 dkg porcukrot, és negyed órát állni hagyjuk. 4 dl vizet felforralunk, a krémet beleöntjük és megfőzzük. 6 tojásfehérjét 20 dkg cukorral jó keményre verünk, és a meleg krémbe keverjük. A két lapot megtöltjük vele.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre