A tojások fehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és a lisztet, majd hozzákeverjük az étolajat. A jól eldolgozott masszát szilikonos muffinformákba töltjük, és 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük, és 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
A pudingport a cukorral és egy kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a maradék tejet. Sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Amikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint, és csomómentesre keverjük. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A pudingos krémet habzsákba töltjük, majd a sütemények tetejére, rózsához hasonló formát nyomunk. A muffinok tetejét csokireszelékkel díszítjük.