Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Piros tál

default user icon
4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 10 személyre:
  • jég
  • 7 dl ribizlilé
  • 1 üveg (7 dl) rozé bor
  • 5 dl narancslé
  • 1 dl brandy
  • fél dl málnalikőr
  • 2 narancs
  • 25 dkg mélyhűtött málna

Elkészítés

    Elkészítés:
    Nagy üvegtálba jeget szórunk, ráöntjük az ribizlilevet, a bort, a narancslevet, a brandyt, a likőrt, összekeverjük, és 30 percig állni hagyjuk. A narancsot meghámozzuk, kifilézzük. Tálaláskor beleszórjuk a narancsot és a mélyhűtött gyümölcsöket.

Megjegyzés

1 adag: 695 kJ/166 kcal

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Piros tál recept?


Magazin