Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pirított zöldségekkel rakott csirkemell krémsajtos öntettel

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellfiléket 2 szeletre vágjuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával, paprikakrémmel ízesítjük, meglocsoljuk az olajjal, és legalább 1-2 órára - de lehet egy teljes napra is - hűtőbe tesszük.

A padlizsánt, a cukkinit, a lilahagymát félujjnyi karikákra vágjuk, a paprikát széles csíkokra daraboljuk, majd sóval, borssal, aprított petrezselyemmel és kakukkfűvel fűszerezzük. Forró olajon kicsit megpároljuk és pirosra sütjük.

Egy másik serpenyőben a csirkemelleket kevés olajon átpirítjuk, majd tepsibe tesszük, és egyenletesen elosztjuk rajtuk a zöldségeket. A krémsajtot - mikróban - kicsit folyósra meglangyosítjuk, és a zöldségek tetejére kanalazzuk.

200°-os sütőbe tesszük, rápirítjuk a sajtot, és forrón tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss