Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pirított vargánya tejszínes póréhagymával

default user icon

Hozzávalók

  • 60 dkg vargánya,
  • 15 dkg póréhagyma,
  • 1 dl tejszín,
  • só,
  • olaj

Elkészítés

    A tisztára mosott gombából a kisebbeket félbe, a nagyobbakat negyedekbe vágjuk, egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és beledobunk pár szem fokhagymát, melyeket halvány barnára pirítunk. Az olajból a fokhagymát kivesszük, beletesszük a gombát, sózzuk, erős tűzön gyorsan megpirítjuk. A gombát kivesszük és az olajban aranyszínűre pirítjuk a póréhagymát, majd sózzuk, tejszínnel felöntjük, és összeforraljuk. A pirított vargányát a tejszínes póréhagymára szedve tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin