Tegyük a tésztát a felforrt vízbe, és főzzük 1 perccel kevesebb ideig, mint amit a csomagoláson ajánlanak. Öntsük le róla a vizet, fedjük le fóliával, tegyük félre.
Hevítsük fel a főzőolajat egy wokban, majd süssük benne a fokhagymát addig, amíg erős szaga nem lesz, majd adjuk hozzá a gombát, pirítsuk 1-2 percig kevergetve és rázogatva. Tegyük bele a felvágott csirkehúst és a borsót/répát/kukoricát, pirítsuk még 1 percet.
Adjuk hozzá a tésztát, az ízesítéshez szükséges fűszereket és szószokat, majd pirítsuk tovább kevergetve és rázogatva addig, amíg a szószokat fel nem szívják a zöldségek és a tészta. Adjuk hozzá a finomra vágott kínai káposztát, és pirítsuk addig, amíg megfő (kevesebb, mint 1 perc).
Öntsük rá lassan és egyenletesen a szójaszószban felvert tojást a tésztára. Pirítsuk addig, amíg megfő a tojás és száraz lesz a tészta. Ízesítsük még sóval, ha szükséges.