Keress receptre vagy hozzávalóra

Pirított csirkemell zöldséges tésztával

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg brokkoli
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 db póréhagyma
  • 25 dkg csőtészta
  • bors
  • 3 ek olívaolaj

Elkészítés

    1. A vizet feltesszük főni egy csipet sóval. Ha felforrt, fogkeményre (al dente) főzzük a tésztát. A zöldségeket tisztítás után felaprítjuk, a sárgarépát és a poréhagymát juliennre vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük. A csirkemellet csíkokra vágjuk.
    2. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, amin megpirítjuk a csirkemellcsíkokat, megsózzuk, -borsozzuk azokat, majd hozzáadjuk a póréhagymát, a sárgarépát és a brokkolit is, és roppanósra pároljuk.
    3. Végül hozzáforgatjuk a főtt tésztát, és hozzáadunk 1-2 evőkanál főzővizet is. A zöldségeket és a csirkét elkeverjük a tésztával, összemelegítjük, és tálaljuk. 

Megjegyzés

Ez a tésztás étel elhozza színeiben és ízében a tavaszt.

szeker
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin