Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pirítós erdei gombákkal

30 perc
bonyolult
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A bacont egy serpenyőben megpirítjuk, miután megpirult, kivesszük a serpenyőből és félrerakjuk.

Ugyanebben a serpenyőben olívaolajon magas hőfokon az összedarabolt gombákat megpirítjuk. Mielőtt készre pirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott chilit, kakukkfüvet, majd fokhagymát, legvégül frissen őrölt borssal és sóval ízesítjük, és hozzákeverjük a már megpirított bacont is.

A serpenyőben megpirítjuk a felszeletelt bagettek mindkét oldalát.

A megpirított bagettekre ráhalmozzuk a gombás egyveleget, és még melegen tálaljuk, fogyasztjuk.

Ezek is érdekelhetnek