Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezt az ételt soha nem enné meg Pippa Middleton

default user icon
MME
Katalin hercegné húga elárulta, hogy általában milyen finomságokkal indítja a reggelét. Sőt, azt is megsúgta, melyik az az étel, amit biztosan nem kóstolna meg.

Katalin hercegné testvérei, Pippa Middleton és James Middleton a közelmúltban részt vettek egy jótékonysági eseményen, ahol egy alultáplált gyermekeket támogató szervezetnek segítettek. Az eseményen pedig Pippa olyan infókat osztott meg az étkezési szokásairól, amire tuti, hogy nem számítottál.

"Mindig reggelizek" - mondta a kismama az iNews-nak."Nem tudom elkezdeni a napot nélküle. Általában joghurtot eszem apróra vágott gyümölcsökkel, pörkölt magvakkal, diófélékkel és zabpehellyel vagy pirítós kenyeret tojással és avokádóval." Sőt, az is kiderült, hogy szerinte milyen a tökéletes reggeli: "Bircher müzli friss gyümölcsökkel a tetején - akár egész hétre előre is elkészítheted."

De azt is elárulta, hogy melyik az az étel, amit sosem kóstolna meg. "Amerikai palacsinta baconnel és juharsziruppal - ezt biztosan nem nekem találták ki." Ez pedig azért meglepő, mert ez a reggeli Angliában is sokak kedvence. Azonban úgy tűnik, Pippa inkább igyekszik az egészséges táplálkozásra koncentrálni, ami az alakján is meglátszik

DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK >>> 

EZT ESZI GYÖRGY HERCEG AZ ISKOLÁBAN >>> 

EZ NIGELLA LAWSON FANTASZTIKUS FOGYÁSÁNAK TITKA - 4 MEGLEPŐ TIPP! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss