Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pincepörkölt kétféle húsból

120 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

  1. 1. Forrósítsuk fel az olajat lábosban, és pároljunk meg rajta 1 fej apróra vágott hagymát. Keverjük hozzá a felkockázott marhahúst, és fedő alatt pároljuk 1,5–2 órát.
  2. Aprítsuk fel a többi hagymát is. Kockázzuk fel a szalonnát, bográcsban süssük ki a zsírját, és pároljuk meg benne a hagymát. Adjuk hozzá a kétféle sertéshúst felkockázva. Pirítsuk meg, majd keverjük hozzá az őrölt pirospaprikát. Öntsünk alá kb. 3 dl vizet, és főzzük a húst majdnem teljesen puhára kb. 1 óra alatt.
  3. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg. Adjuk hozzá a darabokra vágott paradicsomot és kétféle paprikát. Öntsük hozzá a marha húst a szaftjával együtt, és keverjük hozzá a megtisztított, felkockázott burgonyát. Főzzük még kb. 30 percig, amíg a burgonya megpuhul. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss