Elkészítés: Egy közepes méretű edényben olívaolajon megfonnyasztjuk a hagymát, hozzáadjuk a gombát, és 6-8 percig közepes-magas hőfokon pároljuk.
Hozzáadjuk a rizst, a húslevest, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, felforraljuk. Lefedjük, és közepes hőfokon addik főzzük, amíg a folyadék teljesen felszívódik, körülbelül 45 percig.
Lehúzzuk a fazekat a tűzről, 10 percig pihentetjük, majd átöntjük egy tálba, hozzáadjuk a sárgabarackot, a diót és a fűszernövényeket, ecettel meglocsoljuk, és óvatosan összeforgatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre