Keress receptre vagy hozzávalóra

Pikáns zöldséges halászlé

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg pontyszelet
  • 2 szál sárgarépa
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 1 db zeller
  • 1 dl tejszín
  • 8 dl tej
  • 1 db citrom
  • 2 db babérlevél
  • 1 halászlékocka

Elkészítés

    Elkészítés: A sárgarépát és a gombát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

    A halszeleteket jól megmossuk, halászlékockával ízesített vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a zöldségeket, felöntjük a tejjel és a tejszínnel.

    Lassú tűzön főzzük, nem nem szabad keverni, hogy a halszeletek ne törjenek. Ízesítjük még szűrt citromlével, babérlevéllel, és készre főzzük. Azonnal
    tálaljuk.

    Kínáljunk mellé friss pékárut.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin