Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pikáns székelykáposzta

Hozzávalók

  • 1 db vörös hagyma
  • 3 ek napraforgó olaj
  • 1 tk fűszerpaprika
  • 50 dkg pulyka felsőcombfilé
  • 1 tk só
  • 1 tk fekete bors
  • 1 tk majoranna
  • 1 tk kakukkfű
  • 1 tk borsikafű
  • 8 gerezd fok hagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 tk paprikakrém
  • 1 mk csípős paprikakrém
  • 80 dkg savanyú káposzta (gyalulva)

Elkészítés

    1.  A hagymát kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Tűzről levéve pirospaprikát teszünk bele és hozzáadjuk a felkockázott húst.
    2. Hozzáadjuk a sót, a borsot, a majorannát, a kakukkfüvet, a borsikafüvet, a fokhagymát, a felvágott zöldpaprikát és paradicsomot, végül a paprikarémeket.
    3. Félig megfőzzük. Félkész állapotában hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük egy kis vízzel és puhára főzzük.

    MÉG TÖBB ISTENI SAVANYÚ KÁPOSZTÁS RECEPT >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin