Elkészítés: A csirkeszárnyakat egy jénai tálba teszem, meglocsolom 4 evőkanál worcester-szósszal, és 230 fokra előmelegített légkeveréses sütőben - lefedés nélkül - 35 percet sütöm úgy, hogy félidőnél megforgatom a szárnyakat.
Egy tálban összekeverem a paradicsompürét, a worcester-szószt, az almaecetet, a barnacukrot, majd ízlés szerint sózom, borsozom.
Kiveszem a szárnyakat a sütőből, megkenem a paradicsomos szósszal, 5 percre visszateszem a sütőbe, majd ismételten kiveszem, megforgatom, ezt az oldalát is megkenem a szósszal, és ezt az oldalát is 5 percig sütöm.
Tálaláskor a paradicsomos szósszal és sült burgonyával kínálom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre