Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns ragacsos csirkeszárnyak (gluténmentes)

60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkeszárnyakat egy jénai tálba teszem, meglocsolom 4 evőkanál worcester-szósszal, és 230 fokra előmelegített légkeveréses sütőben - lefedés nélkül - 35 percet sütöm úgy, hogy félidőnél megforgatom a szárnyakat.

Egy tálban összekeverem a paradicsompürét, a worcester-szószt, az almaecetet, a barnacukrot, majd ízlés szerint sózom, borsozom.

Kiveszem a szárnyakat a sütőből, megkenem a paradicsomos szósszal, 5 percre visszateszem a sütőbe, majd ismételten kiveszem, megforgatom, ezt az oldalát is megkenem a szósszal, és ezt az oldalát is 5 percig sütöm.

Tálaláskor a paradicsomos szósszal és sült burgonyával kínálom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss