Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns padlizsánkrém

MME MME
1.5/5
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánokat megszurkáljuk, egy sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 25 percig sütjük, majd megfordítjuk, és újabb 25 percig sütjük. Ha kihűlt, kikaparjuk a belsejét, és villával összetörjük. 
  2. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a tejfölt, az olívaolajat, az ecetet és a mézet. Megsózzuk, megborsozzuk, alaposan összekeverjük, majd lefedve egy éjszakát a hűtőben pihentetjük. Kenyérre kenve tálaljuk.

15 KIHAGYHATATLAN FINOMSÁG PADLIZSÁNBÓL>>> 

5 VARIÁCIÓ PADLIZSÁNRA - AHOGY MÉG BIZTOS NEM PRÓBÁLTAD!>> 

17 MEGUNHATATLAN SZENDVICSKRÉM ÉS MÁRTOGATÓS UZSONNÁRA VAGY VACSORÁRA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss