Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a feldarabolt csirkeaprólékot. Fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott leveszöldséget. 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük 1 liter vízzel. Sóval, esetleg ételízesítővel fűszerezzük. Beletesszük a fagyasztott zöldborsót is és puhára főzzük. A fürjtojásokat külön vízben megfőzzük, majd meghámozzuk. A lisztet elkeverjük a tejfölben és az elkészült levest behabarjuk. Citromlével, frissen vágott petrezselyemmel ízesítjük. A levest kitálaljuk, félbevágott fürjtojással díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre