A vizet az ételízesítő kockákkal feltesszük főni.
A bacont apró kockákra vágjuk és minimális zsiradék hozzáadásával megpirítjuk.
Ha a vízben feloldódott az ételízesítő, beleöntjük a kukoricát, levével együtt, majd beledobjuk a pirított bacont. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az erőspaprika krémet is. Ha szükségesnek érezzük, plusz ételízesítőt még tehetünk bele.
Miután felforrt, beleöntjük a tejszínt és a tökmagolajat és még 10-15 percig főzzük.
Tálaláskor megszórjuk ízlés szerint reszelt sajttal.
A receptet és a fotót HuskyEye felhasználónk küldte. Köszönjük!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre