Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pikáns krumplisaláta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg burgonya
  • 1marék rukola
  • 2 csokor retek
  • 15 dkg pálpusztai vagy más érett, *szagos* sajt
  • 2 dl zöldségleves, kockából
  • 2 kávéskanál köménymag
  • 1 csokor petrezselyem
  • 4 evőkanál fehérborecet
  • 4 evőkanál olíva olaj
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük, majd meghámozzuk, felkockázzuk, leöntjük a langyos levessel, és 20 percet állni hagyjuk.

    Közben a rukolát leöblítjük, a retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékony gerezdekre vágjuk. A sajtot felszeleteljük. A rukolát 4 tányérra szétosztjuk, ráhalmozzuk a finomra vágott petrezselyemmel összeforgatott krumplit, a retket és a köménybe forgatott sajtot.

    Az öntethez az ecetet összekeverjük az olajjal, sóval, borssal ízesítjük, a salátára locsoljuk, és tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin