Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns grillkolbász

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

1.

A megtisztított hagymát és fokhagymát felaprítjuk. A paradicsomot és a csilipaprikát megmossuk. A csilipaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, és felszeleteljük. A paradicsomot felkockázzuk. A felforrósított olajon üvegesre pároljuk a hagymát a fokhagymával együtt. Hozzáadjuk a csilit, a paradicsomot, és puhára pároljuk őket. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a borecetet, a Worcester-szószt, a tabascót, a cukrot és az ízlés szerinti mennyiségű sót. A masszát szitán átpasszírozzuk, majd ismét megmelegítjük. A kész barbecue-szószt melegen tartjuk.

2.

A grillkolbászok egyik oldalát éles késsel bevagdaljuk, és forró grillen, forgatva 10-15 percig sütjük.

3.

Ha megsültek a kolbászok, kenyérrel és a meleg barbecue-szósszal tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss