Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns édesburgonya-krémleves

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. 1 kanál olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Öt perc múlva mehet bele a fokhagyma, a só, az őrölt bors és a cayenne-bors. Ezután lehúzzuk a tűzről.
  2. Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és kockákra vágjuk.
  3. Az alapléhez adjuk a serpenyőben pihenő hagymát, és az édesburgonyát, majd a lében 25-30 perc alatt puhárra főzzük.
  4. Turmix segítségével addig dolgozunk vele, amíg tökéletes krémleves állagot nem kapunk.
  5. Serpenyőben pirított bacon, vagy csilipor és friss fűszernövény kerülhet a tetejére.

Ezek is érdekelhetnek

Friss