Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pikáns édesburgonya-krémleves

default user icon

Hozzávalók

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • Csipet Cayenne-bors
  • 3 db édesburgonya
  • 8 dl csirke alaplé
  • csilipor
  • 4 szelet bacon
  • 1 ek olaj

Elkészítés

    1. 1 kanál olajon megpirítjuk a vöröshagymát. Öt perc múlva mehet mellé a fokhagyma, a só, az őrölt bors és a cayenne-bors. Ezután lehúzzuk a tűzről.
    2. Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és kockákra vágjuk. Az alapléhez adjuk a serpenyőben pihenő hagymákat, és az édesburgonyát ebben a lében 27-30 perc alatt puhárra főzzük.
    3. Turmix segítségével addig dolgozunk vele, amíg tökéletes krémleves állagot nem kapunk.
    4. Serpenyőben pirított bacon, vagy csilipor és friss fűszernövény kerülhet a tetejére.

    Sajtkrémleves és bacon >>>

    Sajtkrémleves ropogós darálthússal >>>

    Vöröslencse-krémleves paradicsommal >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin