Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns csirkecombok zöldséges krumpliágyon

90 perc
egyszerű
megfizethető
8 adag

Elkészítés

  1. A megmosott csirkecombokat az ízeknél kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A ketchupot, az étolajat összekeverjük és a gyors páccal bekenjük a húst. A zöldségeket megtisztítjuk, a krumplit feldaraboljuk, a répát és a gyökeret felkarikázzuk.
  2. A zöldségféléket elosztjuk a két tálban, enyhén megsózzuk. A feldarabolt hagymát, és a fokhagymát rátesszük, majd a csirkecombokat bőrével felfelé ráfektetjük, majd a nagyobb tálban lévőket külön adag csilipehellyel bővebben megszórjuk. A másikat füstölt pirospaprikával szórjuk meg.
  3. Előmelegített sütőben lefóliázva sütjük 30-40 percig 180 fokon, ezután a fóliát levéve megpirítjuk.

10+1 SZAFTOS TEPSIS CSIRKECOMB >>> 

15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>> 

Megjegyzés

Ugyanabban a sütőben, kétféle ízesítésű, nagyon finom étel sült. Az is jól járt, aki a füstös, vagy aki a csípős ízeket kedveli, - hajduistvan

Ezek is érdekelhetnek

Friss