Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pikáns csirkecombok zöldséges krumpliágyon

Hozzávalók

  • 8 db csirkecomb
  • őrölt bors
  • 1 ek ketchup
  • 2 ek étolaj
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • 3 kg krumpli
  • 5 db sárgarépa
  • 3 db petrezselyemgyökér
  • 8 gerezd fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma (nagy)

Elkészítés

    1. A megmosott csirkecombokat az ízeknél kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A ketchupot, az étolajat összekeverjük és a gyors páccal bekenjük a húst. A zöldségeket megtisztítjuk, a krumplit feldaraboljuk, a répát és a gyökeret felkarikázzuk.
    2. A zöldségféléket elosztjuk a két tálban, enyhén megsózzuk. A feldarabolt hagymát, és a fokhagymát rátesszük, majd a csirkecombokat bőrével felfelé ráfektetjük, majd a nagyobb tálban lévőket külön adag csilipehellyel bővebben megszórjuk. A másikat füstölt pirospaprikával szórjuk meg.
    3. Előmelegített sütőben lefóliázva sütjük 30-40 percig 180 fokon, ezután a fóliát levéve megpirítjuk.

    10+1 SZAFTOS TEPSIS CSIRKECOMB >>> 

    15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>> 

Megjegyzés

Ugyanabban a sütőben, kétféle ízesítésű, nagyon finom étel sült. Az is jól járt, aki a füstös, vagy aki a csípős ízeket kedveli,

hajduistvan
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin