Elkészítés: A piskótát széttördeljük, és összegyúrjuk a margarinnal. A masszát belenyomkodjuk egy sütőformába.
A zselét 1/4 liter hideg vízben elkeverjük a vaníliás cukorral. Kevergetve felmelegítjük, majd hagyjuk kihűlni. A túrókat tálba tesszük. A citrom héját csíkokra vágjuk. A levét kifacsarjuk, és 10 dkg cukorral együtt a túróba keverjük, majd hozzáadjuk a tortazselét. A tejszínt habfixálóval habbá verjük, a túrómasszába keverjük, és rákenjük a piskótalapra. Fóliával letakarva hideg helyen pihentetjük.
A citromhéjat 1 evőkanál cukorral kevés vízben felforraljuk. Hagyjuk kihűlni, és a süteményre kenjük. Megszórjuk pisztáciával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre