Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pezsgős csirke Hajnal módra

MME MME
1 4.3/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Az apró darabokra vágott csirkedarabkákat kevés olajban fehéredésig pirítjuk. Sóval és rengeteg oreganóval fűszerezzük, majd kb. 1 dl pezsgőt öntve alá addig pároljuk, míg a pezsgő szinte bársonysimaságú szafttá nem válik.
Rizzsel kínáljuk.

Megjegyzés

A recept úgy született, hogy más nem volt otthon (még kezdő szingli voltam) a pletykapartira érkező barátnőm viszont éhes volt. Ő borította a pezsgőt és az oreganot a csirkére. Azóta rendszeresen készítem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen finom lesz - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss