Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Petrezselymes újburgonya

default user icon
1 5/5

Hozzávalók

  • 50 dkg parázs újburgonya
  • 2 csokor petrezselyemzöld
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

Megjegyzés

A piacon megjelent az újkrumpli! Nálam a parázs újkrumpli addig új és parázs, amíg a mérete nem haladja meg a másfél, két centis nagyságot! Nem darabolom, egészben hagyom a krumpliszemeket.

Azért kell minél nagyobb edényben készíteni, hogy csak egy szintben legyenek a krumpliszemek, így mindig, mindegyik érintkezik a vajjal és az edény aljával. Fontos, hogy állandóan rázogassuk az edényt, ne keverjük a krumplit, mert úgy összetörik!

Hidegen vagy melegítve nem az igazi, lehetőleg annyit készítsetek, ami frissen elfogy.

Nanasnani
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

liszizsuzsika
Igazi csemege! Én a petrezselymet hagymán futtatom meg, úgy is nagyon finom.

Hasonló Receptek

Magazin