Elkészítés: A csirkét alaposan megmossuk, kívül-belül besózzuk, bedörzsöljük a szárnyas fűszerkeverékkel, majd jól kizsírozott vagy olajozott tepsibe helyezzük.
A töltelékhez a zsemléket fele tej, fele víz keverékébe áztatjuk, ha jól átázott, kicsavarva tálba helyezzük. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és a csirkemájat, fűszerezzük 3-4 csipet sóval, borssal és ízlés szerint majoránnával.
Ezt jól összedolgozzuk, ha kész, megtöltjük a csirkét úgy, hogy a töltelékből a bőre alá is jusson.
Alufóliával lefedve előmelegített sütőbe helyezzük. Ha megpuhult a hús, a fóliát levéve pirosra sütjük, közben saját levével locsolgatjuk.
A krumplisalátához a krumplit héjában megfőzzük. Amíg a krumpli fő, egy tálba
felkockázzuk a hagymát, meglocsoljuk az ecettel, rákockázzuk az uborkát. Ha a burgonya megfőtt, megpucoljuk, és felkarikázva a többi hozzávalóhoz keverjük. Hozzáadjuk az almát, ízlés szerint sót, borsot, cukrot, majd majonézt és joghurtot úgy, hogy ne legyen se túl híg, se túl darabos. Belekeverünk 1 csokor apróra vágott snidlinget. A tetejét szórjuk meg petrezselyemmel.
Finomabb lesz a saláta, ha egy éjszakára pihentetjük. Az ízek jobban összeérnek.