Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Petrezselymes gombával töltött palacsinta

MME MME
1 4.4/5
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A gombát nagyon apróra vágom, mintha reszelve lenne. Vajon megpirítom sóval, borssal fûszerezem. Sok petrezselyem zöldet adok hozzá. Meghintem 1/2 evőkanál liszttel és 3 dl tejszínnel felöntöm. Addig hagyom a tûzön, amíg teljesen be nem sûrûsödik. A palacsintákra 1-1 sonkát fektetek, majd megtöltöm a gombával. Tûzálló tálba rakom és meglocsolom a tejföl és tojássárgája keverékkel. A tetejére reszelt sajtot szórok.Aranysárgára sütöm.

Megjegyzés

Személyes megjegyzés:
I.Csak konzerv gombából igazán jó!
II.Vigyázz, ha megkóstolod a töltés elõtt, akkor nem lesz mit a palacsintába rakj!
III. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss