Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk, és megsózzuk.
A petrezselyemzöldet felaprítjuk, majd kevés olajon átpirítjuk. A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és a petrezselyemzöldhöz adjuk. Beletesszük a tojásokat és a zúzott fokhagymát, majd sóval, őrölt borssal és ételízesítővel fűszerezzük. Jól összekavarjuk a tölteléket, majd tűz felett átforgatjuk.
Egy tűzálló tepsit meghintünk pici ételízesítővel és őrölt borssal, majd a csirkemellszeleteket szorosan egymás mellé helyezzük. Ezt követően kanál segítségével a petrezselymes masszát a csirkemellekre helyezzük. Kevés olajjal meglocsoljuk, alufóliával lefedjük a tepsit.
Forró sütőbe helyezzük. Miután a hús megpuhult, a fóliát levesszük a tepsiről, és készre sütjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre