Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pesztós spagetti

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg tészta
  • 6 szál bazsalikom
  • 6 ek olíva olaj
  • 5 szál petrezselyem
  • 3 dkg parmezán sajt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek fenyőmag

Elkészítés

    1. A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint.
    2. Száraz serpenyőben picit megpirítjuk a fenyőmagot, a bazsalikomot és a petrezselymet megmossuk, és a leveleket letépkedjüók.
    3. A parmezánt felkockázzuk, a fokhagymát megtisztítjuk. Az olaj és a sajt kivételével az összes hozzávalót egy aprítógépbe, vagy turmixgépbe töltjük, és összemixeljük, végül hozzákeverjük az olaj at és a sajtot, és tovább krémesítjük a géppel, sóval ízesítjük.
    4. Összeforgatjuk a kifőzött tésztával, a tetejét megszórjuk reszelt parmezánnal.

    PESTO KISOKOS! A ZÖLD VAGY A PIROS, TÉSZTÁKHOZ VAGY SALÁTÁKHOZ? >>> 

    BOLOGNAI, CARBONARA, EGYEDÉNYES - VARIÁCIÓS SPAGETTIRE >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin