Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pestós burgonyaleves

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg burgonya
  • 40 dkg vöröshagyma
  • 15 dkg színes kagylótészta
  • erőleves
  • fél üveg pesto
  • 2 dl tejszín
  • 3 evőkanál liszt

Elkészítés

    Elkészítés:
    1.) A hagymát és a burgonyát megtisztítjuk és kis kockákra vágjuk. Egy mélyebb fazékba kevés olajon megpirítjuk a burgonyát és a hagymát, majd felöntjük erőlevessel, és félig puhára főzzük.
    2.) Hozzáadjuk a tésztát, és addig főzzük, amíg minden hozzávaló puha lesz.
    3.) Egy bögrébe kimerünk 2 merőkanál erőlevest, és hozzáadjuk a lisztet, majd habverővel simára keverjük. A habarékot hozzáadjuk a leveshez, és csomómentesre keverjük.
    4.) A teszínt is a leveshez adjuk, végül a pestót és egy kis sót. Megrottyantjuk az egészet, és forrón, parmezánnal megszórva, pestós pirítóssal tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

CicA3s
hát ez a leves isteni lett! egyszerű, de nagyszerű... volt szerencsém saját készítésű pesto-t beletenni, parmezánt kihagyni :) köszönöm a receptet!

Hasonló Receptek

Magazin