A tésztát főzzük ki a csomagoláson előírtak szerint lobogó, sós vízben. A halat mossuk meg, vágjuk fel falatnyi szeletekre.
A felforrósított olívaolajon dinszteljük meg a megtisztított, felkarikázott pórét, majd dobjuk rá a halat. Süssük kicsit együtt őket, majd öntsük fel a tejszínnel, adjuk hozzá a darabokra tépkedett márványsajtot. Csak enyhén sózzuk meg, mivel a sajt is sós, majd ízlés szerint borsozzuk, végül adjuk hozzá a felkarikázott csilit is. Főzzük együtt addig, amíg a hal teljesen átfő, a sajt felolvad.
A halas szószt a tűzről levéve forgassuk össze a tésztával, tálaláskor szórjuk meg parmezánforgáccsal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre