Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Penne gazdagon

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A pennét sós vízben megfőzzük, leszűrjük.

Közben kevés olajon az apróra vágott
vöröshagymát majdnem aranybarnára pirítjuk, majd a zúzott fokhagymát és gombát is hozzáadjuk a kis kockára vágott sonkákkal együtt.

Megszórjuk a fűszerekkel a ragut, kis pirítás után a paradicsomot, kevés ketchupot, majd a cukrot is hozzáadjuk. Kiforraljuk az öntetet, majd a durvára reszelt sajtokat is beleforgatjuk az ételbe.

Rövid kavargatás után egy ízes, fényesen csillogó, sűrű masszát kapunk. Ezt keverjük össze a tésztával.

Forrón tálaljuk. Kevés sajttal még megszórható a teteje. Fejes saláta illik hozzá.

Megjegyzés

A receptet dr.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss