Elkészítés: A citromlét keverjük össze a vízzel és a vaníliás cukorral. A nektarint ízlés szerint daraboljuk fel (én kisebb kockákra vágtam).
A málnát ízlés szerinti mennyiségű cukorral, csipet fahéjjal, vaníliás cukorral főzzük pár percig, majd egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok ne kerüljenek bele a pürébe. Ezután hűtsük ki teljesen.
Egy tálba tördeljük bele a kekszet, majd locsoljuk meg a citromos keverékkel. Ezután keverjük hozzá a feldarabolt nektarint, majd öntsük rá a málnapürét (egy keveset tegyünk félre a málnapüréből a díszítéshez).
Az főzés nélküli pudingport verjük fel a tasakon lévő előírás szerint a tejjel. Ezután az elkészült krémet egyenletesen kanalazzuk rá a málnapép tetejére.
A habtejszínt verjük kemény habbá, majd halmozzuk rá a vaníliás krémre. Ezután díszítsük cikkekre vágott nektarinnal, és csorgassuk rá a félretett málnapürét. 1-2 órára tegyük be a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, és kellően lehűljön.
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, majd kis tálkákba, vagy poharakba kanalazva kínáljuk.