Elkészítés: Először is a sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben a 4 tojásfehérjét elkezdjük kemény habbá verrni, mikor már jól felvertük, hozzáadjuk kanalanként a cukrot vagy édesítőszert, és tovább verjük. Majd a lisztet is apránként adagoljuk, de közben már nem verjük, hanem keverjük, és végül a csipetnyi szódabirkarbónát is hozzáadjuk. A tepsit kibéleljük zsírpapírral, és ráöntjük a masszánkat, szépen elgyengetjük, majd kb. 10 perc alatt tűpróbáig sütjük.
Egy a tepsinkkel azonos méretű konyharuhát vizezzünk be, tegyük egy nagyobb tálcára. A forró sütőből kivett sütinket egyből helyezzük rá, vegyük le a sütőpapírt róla, majd pedig a konyharuhával együtt tekerjük fel, mintha a töltelék a vizes ruha lenne. Így feltekerve hagyjuk kihűlni.
A pudingport és a cukrot vagy édesítőszert elkeverjük egy kisebb lábasban, majd hozzáadjuk a tej-víz keveréket, és a szokásos módon pudingot főzünk belőle. Egy kicsit hagyjuk hűlni, mikor már nem annyira forró, kitekerjük a sütinket, és elterítjük rajta a pudingot. A banánt megpucoljuk, és a tészta végére fektetjük, majd pedig felcsavarjuk az egészet.
Hidegre tesszük, ha már teljesen megdermedt a puding, akkor tudjuk szépen szeletelni. Jó étvágyat!