Elkészítés: A 8 tojásból piskótát sütünk, míg meleg, mindkét oldalról feltekerjük egy konyharuha segítségével, és így hagyjuk kíhűlni.
A krém elkészítéséhez a lisztet összekeverjük a tojással és a tejjel, és sűrűre főzzük, ügyelve, hogy ne legyen csomós. Közben a porcukrot és a vaníliás cukrot a margarinnal habosra keverjük. Ha kihűlt a tejes krém, a kettőt összekeverjük. Ízletesebb lesz, ha narancsaromát is teszünk bele. /Én ha narancsot veszek, jól megmosom, vékonyan lehámozom, csak a narancsszínű részét, apróra vágom, egy csavaros üvegbe teszem cukorral rétegezve, ebből egy mokkáskanállal tehetünk sokféle tésztába, nagyon jó ízt ad neki./
A kihűlt piskótát kitekerjük, megkenjük a fehér krém 2/3-adával, majd a maradék krémet bekeverjük kakaóporral, és a fehér krémre kenjük. Mindkét oldalról óvatosan feltekerjük úgy, hogy a közepén találkozzanak. Lehet még gazdagítani, ha leöntjük csokimázzal. Jó étvágyat!