Részletes receptkereső »

RECEPT

« vissza

Pásztortarhonya

Lefotóztam, levideóztam

Lefotóztam, levideóztam!

Megfőztem

Ezt a receptet már megfőztem!

A jelre kattintva a doboz kipipálódik, a recept pedig belekerül a már megfőzött receptek közé. Használatához be kell lépni.

Recept mentése

Recept mentése

Recept elküldése

Recept küldése

Cikk megosztása
Média mentése Képet, videó linkjét tölthetsz fel ehhez a recepthez

Média anyag csatolásához be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept mentése Saját recepttárba mentés

Saját recepttárba mentéshez be kell jelentkezni!


Elfelejtetted a jelszavadat, vagy nem regisztráltál még?
Kérj jelszóemlékeztetőt vagy regisztrálj !
Nem sikerült az aktiválás vagy inaktív a fiókod még? Itt újra kérheted az aktiváló kódot!



Recept elküldése

Pásztortarhonya

Címzett neve:
Címzett e-mail címe:
Megjegyzés:
Küldő neve:
Küldő e-mail címe:
Biztonsági kód
A fenti képen látható ellenőrzőkód:
  • Másnak így tetszett:
  • Elkészítési idő:
  • Elkészítés nehézsége:
  • Árkategória:
  • Recepttárba mentve: 454
  • Elküldve: 121

Hozzávalók:

Elkészítés:

A hagymát megpucolom és apróra vágom. A krumplit szintén meg kell pucolni és kockákra vágni. A kolbászt pedig tetszőleges vastagságúsra fel kell szeletelni.

A tarhonyát az előre felforrósított olajban megpirítom, majd az apróra vágott hagymát ezen az alapon megdinsztelem. Ezt megfűszerezen sóval, borssal, pirospaprikával, természetesen ízlés szerint. Ha ez megvan, jöhet a krumpli és kolbász bele, majd annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje az egészet, de ez a mennyiség legyen 2-szer annyi, mint amennyi tarhonyát használtunk. Időközönként kavargassuk. Amikor a víz kezd el leforrni róla, szükség szerint öntsük fel újra, majd mikor a tarhonya megpuhult, hagyjuk, hogy a felesleges víz elforrjon. Közben kavargatjuk, nehogy odakapjon az alja. Nem kell, hogy teljesen szárazra forrjon le a víz, a krumpli és a tarhonya úgyis felszívja azt a kicsit, ami marad.

Megjegyzés:

Ez az adag kb. 6 embernek elég, tartalmas, laktató és nagyon finom!!! Én javaslom a krumpli figyelését is, mert vannak rosszabb minőségű krumplik, amik nehezebben főnek. Jó étvágyat!!! :)

A receptet Bereczné Mátéfy Réka küldte. Köszönjük!

Ajánlott receptek



Megjegyzés (Saját jegyzet a recepthez)

Összes hozzászólás: 7 db »

Legfrissebb hozzászólás

  • 2012. szeptember 23. (vasárnap) 12:32
    Valami finom, friss saláta illik ehhez a fogáshoz. Vagy savanyúság...például paprikában töltött káposzta, csalamádé...
Receptválogatás
Sült csirkecombok
A ropogósra sült csirkecombot szinte mindenki szereti, süthetjük vele együtt a köretet, de tölthetjük is kedvünkre.
Legfrissebb receptek
Még több friss recept »
Húsvéti nyuszis torta Húsvéti nyuszis torta
Gyümölcsös felfrissülés Gyümölcsös felfrissülés
Feketeszedres-túrókrémes kocka Feketeszedres-túrókrémes kocka
Vegetáriánus töltött bagett Vegetáriánus töltött bagett
Pandúrgulyás (betyárleves) Pandúrgulyás (betyárleves)
Kastély torta Kastély torta
Sajtszószban sült szűzpecsenye serpenyős zöldségekkel Sajtszószban sült szűzpecsenye serpenyős zöldségekkel
Zöldséges tésztasaláta retekkel Zöldséges tésztasaláta retekkel
Diétás ünnepi pohárkrém Diétás ünnepi pohárkrém
Vöröslencseleves csípősen Vöröslencseleves csípősen
Ezt a receptet ennyi válogatásba tették – 1 db
http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124276_tisztitokura_110.jpg Tisztítókúrák egyszerűen

A szervezetnek bizonyos időközönként szüksége van a pihenésre és a felfrissülésre – erre lehet nagyszerű megoldás egy pár…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124274_azsiai110.jpg Top 4 ázsiai alapanyag

Ismerj meg néhány jellegzetes, itthon is beszerezhető keleti alapanyagot!

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124247_szuperelelmiszer-zoldseg-110.jpg A legegészségesebb zöldségek

Szuper jelzővel olyan komplex összetevőket tartalmazó, egészségre gyakorolt hatásukat tekintve kiemelkedően hasznos zöldféléket…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124265_has110.jpg 7 tipp a lapos hasért

Néhány apró változtatással elérhetjük, hogy ne szorítson többet a nadrág derékban.

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124259_olaj110.jpg Egészségünk őrzői: az olajok

Ha eddig azt hittük, csak a főzés során választhatunk jót és még jobbat az olajok széles választékából, van egy remek hírünk. A…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124263_vas110.jpg Vashiány: miért fontos a vas?

Ha gyakran érezzük magunkat gyengének, bőrünk fakó, és ráz a hideg, ne gondoljunk azonnal megfázásra vagy influenzára! Lehet,…

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124255_bor110.jpg Inni vagy nem inni?

A bor egészségjavító hatásáról már rengeteget hallottunk. Mostanra a szakértők a sör pozitív tulajdonságait is elismerik.

http://www.mindmegette.hu/lapokkepek/cikkek/124000/124257_fuszer110.jpg 4 színes fűszer az unalom ellen

Dobjuk fel valami szokatlan hozzávalóval vagy fűszerrel a megszokott ételeket!

Legnépszerűbb receptkategóriák
Összes kategória »
Levesek
Szárnyasok
Tészták
Saláták
Vega
Grill
30 perces
Olcsó
Magyaros
Mediterrán
Olasz
Görög
Egzotikus
Vendégvárók
Befőzés
Diétás
Desszert
Palacsinta
Pite
Csokis
Gyümölcsös
Sajtos
Pogácsák
Kenyerek
Az értékeléshez csak bejelentkezett felhasználók adhatnak le szavazatot.
Kérjük jelentkezz be! Ha még nem regisztráltál az oldalon, most megteheted!

Tovább a belépéshez »
Hasznos csomag
Mindmegette Piactér
előző recept
következő recept