Pászka

default user icon
2 1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1,5 dl víz
  • 16 dkg rozsliszt
  • 4 dkg finomliszt
  • (Csak finomliszttel is lehet, ki hogy szereti... ;))

Elkészítés

    Elkészítés: A hozzávalókat összekeverjük, lisztezett deszkán kinyújtjuk, nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Olaj nélkül serpenyőben megsütjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

lele ildikó 3 évvel ezelőtt
Só nincsen a maceszben?
Petró Alexandra 9 évvel ezelőtt
Azt elfelejtettem írni,hogy kb. 3 mm vastagságúra kell nyújtani.Tehát elég vékonyra. És azt is,hogy a másik neve kovásztalan kenyér.

Hasonló Receptek

Magazin