Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pástétommal töltött paprika és paradicsom

60 perc
egyszerű
átlagos
2 adag

Elkészítés

  1. A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, a csumájukat eltávolítjuk, és megtöltjük a fokhagymás pástétommal. A paradicsom tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, és megtöltjük a fűszeres pástétommal
  2. A zöldségeket egy nagy serpenyőbe tesszük. Az édesburgonyát megpucoljuk, felszeleteljük, és a zöldségek mellé rakjuk. Megfűszerezzük sóval, borssal és bazsalikommal, majd meglocsoljuk egy kevés olíavaolajjal. Alufóliával letakarva a 180 fokra előmelegített sűtőbe toljuk, és 30 percig sütjük. 
  3. A fóliát eltávolítjuk a serpenyőről, és megszórjuk a zöldségeket a lereszelt sajttal. A sütőt 200 fokra kapcsoljuk, további 15 percre visszatoljuk a serpenyőt, majd ezután grill fokozaton addig sütjük a zöldségeket, amíg a sajt rápirul a tetejükre. 
  4. Tálaláskor salátaleveleket halmozunk a tányérra, és elrendezzük rajta a sült zöldségeket. 

Megjegyzés

Már régen mutattam töltött zöldségeket, íme egy újabb. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss