Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Párolt marhafelsál aranybarna mártással

MME MME
1 5/5
75 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst sóval, borssal ízesítjük és kevés forró olajban, hirtelen minden oldalát elősütjük. Ezután föleresztjük annyi vízzel, hogy a húst éppen ellepje. Beletesszük a hagymát, babérlevelet, leveskockát, répát és a mustárt. Fedő alatt addig főzzük, amíg a hús teljesen megpuhul. Ezután a húst kivesszük, és a megmaradt főzőlevet leszűrjük. Az olajból és lisztből aranybarna rántást készítünk, besűrítjük vele a főzőlevet, kiforraljuk, majd pici cukorral, morzsolt bazsalikommal ízesítjük. Tálaláskor a mártást a felszeletelt húsra öntjük. Burgonyát vagy rizst adhatunk köretként.

Ezek is érdekelhetnek

Friss