Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Párolt káposzta

default user icon
10 3.3/5

Hozzávalók

  • 1 db fejes káposzta (vörös)
  • 2 fej hagyma
  • 5 dkg kristálycukor
  • 0,5 dl ecet (10%-os)
  • 1 kávéskanál köménymag (őrölt)
  • bors
  • 0,5 dl olaj

Elkészítés

Megjegyzés

Anyukámtól tanultam, aki az anyukájától tanulta, az meg az én dédnagymamámtól tanulta. Szóval: bevált recept, nem lehet elrontani.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

kerrigan
Én most találtam meg ezt a receptet. Nagyon finom. Viszont még tettem bele ecetet,és egy kis köménymagot is mert nekem úgy izlik.
Bekri
Megcsináltam, én is kevesebbet, csak fél pálinkáspohár ecetet+másik fele vizet raktam hozzá és nekem így volt finom. Köszi a receptet!
sziszan
köszönöm a receptet,kicsit kevesebb ecetet tettem bele.
Bree78
én fehérborecettel csinálom, isteni lesz...sokkal finomabb mint sima ecettel :)
Cherish
nekem is savanyú lett elsőre. :( most sokkal kevesebbel csináltam, így jó lett. :)
cloh05
köszönöm, nekem nagyon finomra sikerült!
Angyalod
Imádom a savanyú dolgokat! ;)
csaba09
Egy kicsit kevesebb ecettel kell csinálni mert így nekem savanyú!
jammy
Nekem így nagyon savanyú lett, pedig nem is öntöttem bele az összes ecetes vizet. Legközelebb jóval kevesebb ecetet keverek a vízhez. Amúgy jó a recept, finom.
garairen
Mivel az ecet jelentősen hátráltatja a káposzta puhulását, én csak a párolás befejezése előtt teszek hozzá ecetet. A recept szerint /épp kipróbálás alatt/ lényegesen tovább tart a párolás, így maradok a régi hbevált receptnél.

Hasonló Receptek

Magazin