Párolt hal zöldségekkel

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg tengeri halfilé
  • 2 evőkanál citromlé
  • 50 dkg sárgarépa
  • 50 dkg karalábé
  • 4 szál újhagyma
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 csokor kapor

Elkészítés

    Elkészítés: A halat megmossuk, sóval, borssal, citromlével fűszerezzük, és állni hagyjuk, amíg a zöldségeket előkészítjük.

    A répát, a karalábét, az újhagymát megtisztítjuk, és vékony csíkokra-szeletekre vágjuk. Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne a zöldségeket. Enyhén megsózzuk, megkeverjük. A halat a zöldségek tetejére fektetjük, lefedjük, és kb. 10 percig pároljuk.

    A kaprot leöblítjük, felaprítjuk, a halra szórjuk, és a zöldségekkel tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin