Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Parmezános-póréhagymás-gombás spagetti

MME MME
1 4.7/5
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson található útmutató szerint sós vízben nem túl puhára, al dente állagúra főzzük.
  2. A póréhagymát karikára vágjuk, majd egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát, és együtt pirítjuk tovább. Megsózzuk, megborsozzuk, ízlés szerint ízesítjük az oregánóval. Hozzáöntjük a tejszínt, majd jól összeforraljuk.  
  3. Amikor a szósz már besűrűsödött, meghintjük a parmezánnal, és körülbelül 5 perc alatt összefőzzük. Ha kész, elkeverjük a tésztával, és forrón tálaljuk. 

Megjegyzés

Gyors, egyszerű, finom - ideális vacsora. Ha valaki dúsítani szeretné, tehet bele sonkát is. Spagetti helyett készíthetjük pennével is.
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss